Jag Frågade Queer Eye’s Tan Frankrike för att Svara på Googles Högsta Mode Frågor

En man har fångat våra hjärtan detta år med sin stil nous, oklanderlig hår, norra charm och löjligt vackra selfies: Tan Frankrike. Queer Eye ‘ s resident mode guru är ansvarig för en rad imponerande garderob bedrifter, inklusive pratar varje människa vi känner till att bära en skjorta lager över en T-shirt. (”[Kvinnor] har så många alternativ, och vi behöver inte … jag försöker att vara så kreativa och med grunderna som möjligt,” Tan berättar för oss.) Så när chansen kom att möta den Brittiska TV-stjärnan, vi hoppade bästa köksmaskinen 2018.

Den andra serien av Queer Eye landar på Netflix den 15 juni (tidigare än planerat, för alla er super-fans chomping på lite), och pojkarna var i London för att marknadsföra det. Gillar dig, vi älskar Jonathan swishy hår och Karamo är djupt prata, men vi var särskilt angelägen om att log lite one-on-one time med Doncaster-född Tan. Och fashion designer-som-blev-stil guru gjorde ingen besviken: Kör ett par minuter för sent eftersom han var tvungen att spåra en Gregg ‘ s pirog (vår typ av kille—alla blev förlåten) och tittar fullständigt lysande i en tropisk shirt (lager under en tee, obvs), Tan vänligt svarade några viktiga mode frågor för oss.

I själva verket är frågor kan även vara dem som du har länge varit be—vi frågade Mr Frankrike att ge sin åsikt om Googles mest-sökta-för mode-frågor. Han har lösningar för dem alla? Ja. Gjorde vi älskar honom ännu mer än när vi först började titta på QE? Ja. Har någon i Amerika förstå hans accent? Nej—så han bär ett armband med sitt namn på, som alla tror att han heter Todd. Tror han att vi alla kommer att gråta massor under den andra säsongen? JA, tydligen är detta en ännu större känslomässig resa, och vi kan inte vänta. För att tidvattnet dig över tills dess, få en bit av Tan mode visdom nedan.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *