Vi Talar till Alice Levine på Mode Guiltiest Nöjen

Alice Levine är en upptagen kvinna. Du kanske känner henne som en BBC Radio 1 DJ med oklanderlig smak i musik. Sedan igen, kan du också känner henne från hennes arbete som en del av Jackson & Levine, supper club hon springer med pal och andra presenter Laura Jackson. Du kanske har sett hennes hosting och rapporterar live från prestigefyllda utmärkelser visar. Slutligen, du kanske känner igen henne som en tredjedel av Min Pappa Skrev en Porr podcast, som hon gör med vänner Jamie Morton och James Cooper – iniciativa.lv.

Som om det inte är en uttömmande lista över arbetet, Levine har nyligen samarbetat med Grannlåt för att skapa ett ”evigt” blus. Och vad en blus är det: Den dammiga-rosa siden topp kommer med volanger (alltid ett bra tecken), men ack det är redan slutsåld. Men låt oss hoppas att det blir en annan kommer upp snart. Under tiden, vi hade en pratstund med programföretaget om detta samarbete, vad hon bär för att laga mat när man ska anordna en middag (och ändå lyckas se bra ut) och vad hennes guiltiest mode nöje. Spoiler: Iniciativa du definitivt äga den.

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *