En Legging Designer, Berättar Vad den Senaste teknik som Faktiskt Gör

När det kommer till activewear trender, våra redaktörer har hört att kunderna blir mer och mer påverkad av teknik över vackra utskrifter, så vi bestämde oss för att grilla en leggings designer för att upptäcka vad du verkligen bör titta efter när du investerar i ett par nya.

”Den största framsteg havecertainly kommer med både tyg och efterbehandling av legging,” Lara Mead, designer och VD för L. A.-baserat märke Varley, förklarar. ”Tyger är mer stödjande, och reglerar temperatur och fuktspridande fukt mer effektivt. Laser skärning och limning möjliggöra för mindre skrymmande detaljer och sömmar. Sömlös leggings har också blivit en stapelvara activewear bit eftersom passform och stöd är utmärkt.

”Mesh stilar erbjuder extra ventilation, samtidigt som den ger en mer slående utseende. Laserskärning (en exakt metod för att skära material) är mycket populär just nu, eftersom det är en mer avancerad lösning för ventilation. I jämförelse med mesh, det känns lätt och naturligt pikaluotto och inte skaver mot huden.”

När det gäller den optimala mängden av elastisk i leggings, det visar sig att det inte finns en regel med detta—det beror egentligen på tyget mix. Laura säger: ”Det är inte en lätt fråga att svara på—våra Moss/Lolux tyg har 24% blandat med polyester och är mer inriktat på flexibilitet och rörlighet. Men vår Letelux/Prestanda tyg som vi ska använda i vår 2018 samlingar har 29% blandas med polyamid och är mer tryckande; detta passar hög inverkan aktiviteter riktigt bra.”

Så vad betyder allt detta prat om polyamid och laserskärning faktiskt betyder för dina leggings shopping? ”Jag skulle säga att det är viktigt att hitta de viktiga saker du vill ha från din leggings,” Laura rekommenderar. ”Vad tyg, vilken färg, skriva ut, vad ökningen, vilken längd — de flesta av dem som är direkt länk till passform och känsla. Den mer bekväma och pikavippi 24h heti tilille bättre passform, desto mer användbara och funktionella de är.”

”Du bör alltid leta efter ett par som håller dig och ge stöd, men inte begränsar dina rörelser”, tillägger hon. ”Comfort är verkligen den mest viktig detalj!” Och om du vill ha något att ge din botten en Kardashian-esque hiss, hon säger att det viktiga är att gå för en högre linning: ”Det ska du komprimera midjan vilket gör att det ser mindre men din rumpa mer lyft.”

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *