Detta Instagram Hack Är Bättre Än en ansiktslyftning

Instagram 2017 har gett oss sådant avgörande ögonblick som ”Bambi” pose, nisch trender som ”Instagram hatt,” liksom breakout app introduktioner som KiraKira+. Vad är nästa för plattform för sociala medier? Jo, vi tror att vi kanske har svaret, och det är ganska old school och som är arten av denna fördelning verktyg—smickrande. Välkommen tillbaka i mode-vik, ye olde ödmjuk handduk wrap. Som i den sak som du gör hemma när du har tvättat ditt hår och måste torka av den. I det ögonblicket vid 6 på morgonen du aldrig hurtige smslån trodde att du skulle fånga för allmänhetens exponering.

Och ändå, titta närmare på dig själv igen under oftast otydlig exempel, och du kommer se att det är något magiskt över det: Inte bara kan en väl förpackat hår handduk ram ett ansikte mycket fint (och även göra saker som en lite mer spänd, bör du vara trötta ut från alla dessa julfester), men att det också går tillbaka till dejter av det förflutna. Tänk på att ikoniska vara-towelled skott av Sadé i guld fälgar liggande på en säng, eller Sophia Loren och Elizabeth Taylor med en full face makeup, deras vackra visages lyfts fram av halo av en rosa handduk.

Under de senaste månaderna, Mario testinos Handduk Serien har tagit alla från Alexa Chung att Pharrell Williams (med nästan var och en av de kändisar väljer att linda en handduk runt huvudet) och kunde tillgodoräkna sig reigniting en önskan att ta foton med detta som fokus. Många fans av #towelseries har tagit med sig sina egna bilder för att hylla—hashtag för närvarande har över 18K lån via sms inlägg.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *