Monica Geller Garderob Egentligen Var det Coolaste på Vänner

Jag hade så många stora planer för 2018—tills jag fick reda Vänner är på Netflix. Och nu är min största bedrift hittills i år 2018 har tittat på två säsonger i två veckor. Medan rewatching den tidiga episoder av serien, märkte jag en del saker som var mer slående när man ser den genom ett 2018 snabblån utan uc lins—främst att Monica arbetar i en diner som bor i en lägenhet som är en relativ palace i NYC. Rachel Green kan ha varit den stil ikon på den tiden, men detta rewatch, det var Monica Geller garderob jag var verkligen i.

Monica främsta mode ögonblick i showen var när hon tillbringade hundratals dollar på stövlar som slet hennes fötter i strimlor. Även om hela showen, hon gör faktiskt många kloka val stil. Tack vare Monica, jag är i normcore igen—bara se hur elegant hon gör klädd i jeans och en vit T-shirt se ut. Hon är så engagerad i att hennes raka ben jeans som hon även bär dem till en kran klass. Skrolla för att se Monica kläder som är värt att på nytt skapa i och med 2018 lån utan UC om Pengaro.se.

 

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *